Birthday....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Monday, 25 February 2013

kesibukkan yang semakin terasa....

Reactions: 
Hello hello hello...
What's up Mr. Blog :)
Hurmm sedar tak sedar kann dah almost 2 years kat yuyaye ni..
Cepat btol kan masa yg berlalu..
Kerja pun makin bertambah..
Bermakna kesibukan itu makin terasa dari hari ke hari..
Terkadang mcm nak lari je dari semua benda
tp benda tu takkan mungkin terjadi..
hahahaahahahahahahahha
lawak kann dlm hati teringin sgt nk buat tp 
urmmmmm harapan je la kann kalau nak menjadi..
ohh btw tetibe dpt msg dari VP NC
dia ckp dia letak aku jd ajk dlm syura..
mmg la kan aku ni tak cukup kerja then dia tambah workload aku plak..
nak marah tak boleh
kuasa besar tu kot
maka kena la terima seadanya
dh la tetibe tau
terkejut sgt2..
nasib takde sakit jantung..
adehhhhhh maka kesibukkan itu lagi la terasa :'(
Apa2 pun harap la dpt sesuaikan diri dgn semua benda
bukan sekejap tempoh utk pegang jawatan2 ni..
setahun..
perghhh kalau tak kuat kesabaran alamat habis laaaaaa...
haahahahahahahahahaaha
okay la rasanya sampai disini sahaja coretan yg tak berapa nak coret ni..
heeheheheheheheehehehe

Love,
MissM <3

No comments:

Post a Comment