Birthday....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Friday, 26 August 2011

Tibe-tibe je......

Reactions: 
Cerita ke2:

Hah ! Cerita ni klu sy ingat blk mmg sure confirm malu gler.....
Nak thu ceritanya..........??????????
Cerita dia camni, Hari ap ntah-lupa-plak...
pergi Bandar dgn ayah...
Nk pergi buat gambar untuk borang Gombak punye tu laa..
Nk dijadikan cerita mmg cerita pun.. kat dpn kedai gambar tu xde parking punye place...
So mmg kena letak kat tmpt yg ad parking la kann...
Mmg kne berjalan la lepas tu....
Hah ni la klimaks dia..
Sikit lg nk sampai kedai gambar tu ataupun lebih tepat lg depan kedai tu dh ni...
Blom masuk lg, boleh plak tetibe je selipar sy tercabut tali...
Adehhh malunyer laaaa....
Mesti korang pun pernah je kann lalui benda mcm ni kann??
Sy pun cover ngan sengih malu kat org ramai yg memandang....
Perghhh malu malu malu....
Ambik gambar pun dgn selipar tercabut tali tu lerr...
heehhee....

Ayah saya kata......

Reactions: 
Wahh dh lama gila xupdate blog ni... Byk cerita yg ada ni... ahahah...
Cerita 1:
Saya mmg rapat dgn ayah sy... heehhe
Satu hari tuu... selepas berbuka puasa...
Tetibe je ayah sy kata "nanti bile akak pergi gombak mesti kurus balik"......
Masa tu plak sy blom abis lg berbuka...
Bila dgr ayah sy ckp camtu sy pun slow and steady scrooll.......




scrool lg......



scrool bwh lg......







Sy scrool badan sy la....
Dalam hati hai makin gemuk ke ak ni....
Adoii ble ayah dh kata camtu cam risau plak... 
Btol la kot sy dh gemuk sket.. hehehe...
nak kata apa lg kann... hahaha