Birthday....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Sunday, 9 December 2012

Dikhianati... atau mengkhianati... ???

Reactions: 
Salam Mr. Blog.. :D
Aiks semalam dh berjumpa, hari ini berjumpa lagi kita..
Kalau sudah berjodoh... hehehe.. (kemain ayat aku ni kann)
Okay la hari ni nk bercerita sikit pasal seorang kawan ni.. (erk rasanya dh jadi enemy)
Nama perlulah dirahsiakan.. hakhakhak (gelak gedik)...
Korang, pernah tak urmm (baca tajuk post ni) hehehe (sempat lagi tuu) =.='
Be serious Mirza.. Okay2..
Long story - short : aku pernah DIKHIANATI.. oleh kawan yang aku percaya dan aku sgt rapat dgn dia..
Arakian...
Bermulanya perkenalan kami...
Ketika kami mula berkenalan aku tidaklah rapat mana dengannya..
Namun bermulanya short sem 3 2010/2011 di CFS Nilai (skrang CFS Nilai dah takde)
Short sem tak ramai sgt student so dari situ kitorang start rapat.. ke mana pergi kami selalu bersama.. Ohhh wait lupa nk cakap She's a girl ! hahahaa (kang ad yg ingat tu jantan lelaki)
To be precise aku dikhianati 2 bulan sebelum aku masuk ke Gombak..
One fine day tak silap aku time tu tgh bulan ramadhan.. (bulan yg mulia serta berkat kot)
Dia call aku...
"Babe boleh tak nak pinjam Rm*****?? I really need it now.. Please..", katanya Dia..
Maka aku pun memberi pinjam.. Aku terus ke bank.. Ye la kawan yg baik la katakan... :p
Pastu Dia janji akan balik secepat mungkin.. Namun janji tinggal janji..
capati tinggal tosei (ehh ada kaitan ke).. hahaha
Sampai hari ini dia tak mintak maaf kat kami kawan2nya yg telah dia khianati..
Serious aku tak tahu nak buat apa andai kata kitorang berjumpa kat bumi Allah ni..
Aku tak marah pasal dia tak bayar duit tu tp dia buat mcm dia kenal kitorang lagi selepas tak byr balik duit yg dia pinjam tuu.. Dan bukan aku sorang sahaja tau yg kena.. tp ramai lagi kengkawan yang terkena.. Anak yatim pun dia tipu.. tu bg aku SIAL gila...
Okay panas plak hati kita..
Chau cincau dulu laa..
Salam Mr. Blog.. hehe (sorry termarah n tercakap kasar plak)..

Mirza.H

Gambar yg mungkin ada kaitan..
Tapi mungkin juga tiada kaitan..
:)