Birthday....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Friday, 30 September 2011

Aku bengang ! Part 2

Reactions: 
Hah ni ada satu cerita... Aku xkire ko bace ke ko xbace ke... ko terasa ke ko xterase ke... Aku dh xtahan dh ni... Aku nk luahkan jugak ! Aku xkisah if ko xdpt byar lg duit aku tu.. tp bgth la sepatah dua tiga perkataan.. cakap laa sorry ak xde duit lg time ni... ni ak call ko xangkat ak text ko xreply abis tu camne?? bila nk settle benda ni??? Aku bukan nk marah ko tp bole tak ko EXPLAIN ap sebenarnya masalh ko?? Aku pun manusia biasa ! Kesabaran aku ada limit dia ! Ko jgn nk cabar2 ak ! Aku masih ada perikemanusiaan ! Aku bukan seorang yg kejam... If ko xleh nk bayar duit tu cakap ! Pastu ko xleh byar lg duit tu fine.. byar duit kawan ak yg jugak kwn baik ko... Bukan sikit tau ko pinjam ! Nasib baik ak masih mengenangkan kita ni kawan ! Hai sungguh ak bengang ni !!!!!!!!!!!!!!!!!!! okay laaa oleh kerana cik pija dh lapaq gila baben... so ak out lu... Salam... Take care !

Aku bengang ! Part 1

Reactions: 
hai Salam semua... dh lama xupdate blog ni kann??? sbb agak sibuk la kat main campus ni... mcm2 benda kena buat...  salah satunye kena add and drop subject ! 1 hal yg aku xpaham bila aku dh cantik2 add subject sem ni.. department suruh drop plak ! Sakit gak la hati ni ... pastu mengikut titah perintah drop maka aku pun drop la... TAPI bila dh drop tuuu bole plak department suruh add balik subject tuu... If korang la kann mesti nk gila dgr arahan cam apa2 kann??? add,drop then add balik... sbb aku lambat tahu kena add balik maka aku xdpt nk masukkan subject tu dalam schedule.. Dalam erti kata lain aku kena ambik subject tu next sem la kann... Maka aku pun redha je laaaa... Hai UIA ni mmg complicated since aku masuk CFS lg rasanyaa... Masalah yg sama je... Add n Drop session... Harap2 next sem aku tak lg menghadapi masalah yg sama... Naik jemu dh aku kena menghadap benda yg sama....


To be cont.....