Birthday....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Saturday, 5 November 2011

Selamat Hari Raya AidilAdha 1432H.....

Reactions: 

Assalamualaikum... Wahhh raya haji sudah hampir menjelma(esk la tu)... If tahun lepas tak balik rumah tahun ni mesti la balik rumah.. Sedihh woooo first time tak balik beraya.. Sambutan hari raya haji kat terengganu dh la besar ! (besar gila ke?) Tak dapat nak makan dgg lembu tahun lepas.. Tahun ni pulun jangan tak pulun.. haha.. okay sekarang ini,waktu ini... Aku tgh tunggu cousin aku.. Smalam dia cakap pukul 8.. Baru je td dia text cakap pukul 9.30.. okay la.. Aku tunggu.. Sambil2 tunggu ni boleh la jugak aku update blog aku ni kann... haiiii Home is shweeet home.. tak sabar rasanya nak sampai rumah... Gombak ni kan sunyi gila.. Nasib ada lg room mate aku yg tak balik ! Gila ke aku nak ddk sorang diri dalam bilik ! Okay fine aku mmg penakut.. So what big deal...?? Setiap org ada kelemahan masing2 kann??? :) So do I ! Bila ingat cuti wahh mood baik punya, cantik, happy.. tp ada org sebut word yg start with A la ! Apa itu A?? ASSIGNMENT ! Tau?? hisyyy terus spoil mood aku ! Tapi tak pe la.. Dia tlg ingatkan aku pasal benda tu.. Wahh dh mcm lagu si siapa tuu..ala yg lagu tlg ingatkan aku tu laa.. Sapa ek?? jap2 nak perah otak jap... sape sape sape??? Hah Ana Rafalli kann?? Btol tak aku eja nama dia?? Salah sorry.. Merapu merewang la plak aku ni kann... hehe.. Tak pe la sekali sekala... huhuhu.. ;) Ada lagi satu jam sebelom cousin aku sampai.. Nak buat apa ek?? Tgk movie cam sempat je nak abiskan satu movie tu.. movie apa?? Hurmm tgk CHARLIE AND THE CHOCOLATE FACTORY laaa.... Wahhh favorite aku ni.. Tak leh lawan... Cite ni sgt best.. aku sebagai promoter tak bertauliah mencadangkan anda semua tonton la cite ni ekk.. bgs untuk anda sekeluarga.. :) Sekian ! Movie time !
Salam Sayang!
Miss Trouble.. <3 :)