Birthday....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Saturday, 30 July 2011

MELATAH..............?????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reactions: 
Assalamualaikum...
Jgn tye sy kenapa title sy MELATAH ....
Sy pun tak tahu... Saja je la nk kongsi info sket pasal latah ni..
Tp sy bukan la expert pun pasal ni...
Sy xde la buat kajian segala bagai pasal melatah ni tp tahu la jugak sedikit sebanyak pasal melatah ni...
Tp kann sy rasa melatah ni mcm dh jd satu penyakit yg serius dan berjangkit....
Melatah ni sebenarnya berbahaya and boleh jd serius.. 
Ada org susah nk buang tabiat melatah ni... Kadang2 org tu akan menjadi ganas kerana latah..
Perlakuan latah ni sebenarnya boleh menyebabkan kecederaan kepada org yg melatah juga kepada org di sekeliling org yg melatah..
Org yg melatah ni xsedar pun semasa mereka melatah..
Perbuatan yg dilakukan oleh mereka adalah secara unconsious..
Seharusnya kita berusaha mengelak daripada org yg melatah ni..
Maksud sy adalah cuba untuk tidak mencuit ataupun cuba untuk mengejutkna mereka...
So,if you have a friend yg melatah better tlg dia  sebelom latah dia menjadi lebih teruk...
ok la sedikit info untuk korang...
klu rasa xde info,buat2 la mcm ad info ea... hikhikhik.. :)
Salam sayang...
Selamat berpuasa....