Birthday....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Thursday, 21 June 2012

Pertanyaan

Reactions: 
Hai Mr.Blog.. jumpe lagi kann kite hari ni.. dh 2 kali dh hari ni kite berdating.. hehehe.. awk tahu tak Mr.Blog td kann kawan sy text tanya result.. sy tak nak ckp sbb segan.. tp ble fikir balik kenapa nk segan.. so sy bgth dia yg sy failed 1 paper je, psychology.. tp btol la kan sbb sy mmg failed 1 paper je.. serious sy susah hati Mr.Blog sbb my family tak tahu lagi yg saya ad failed.. tp sy taknak la ckp.. mesti diorang kecewa.. selagi boleh tutup sy akan cuba bg family sy tak tahu pasal ni..

Aku failed...

Reactions: 
Aku failed 2 papers dlm final exam sem 2.. teruk sgt result aku ni.. camne aku nk buat.. aku just takot ptptn aku ditarik.. mne aku nk dapatkan duit nk byr yuran if kna tarik.. sumpah aku tkot tu jew.. if aku diberi peluang, ptptn aku tak kna tarik aku akan blaja btol2.. tak main2 dh.. sebenarnya aku nk kerja.. so that aku boleh tlg family aku.. nk harapkan adk aku sorang je kerja kesian la dia.. tp aku takde keberanian nk ckp kat ayah yg aku nk berhenti blaja.. biarlah aku kerja.. dpt tlg family.. tp aku jugak tahu hanya aku satu2nya anak yg masuk U.. sem 1 depan aku mmg takleh main2.. takleh malas2.. aku kena blaja btol2.. aku akan jadikan semua kegagalan ini sebagai satu permulaan utk aku berjaya mendapatkan at least 3 pointer.. itu je yg aku nak skrang ni.. semua benda bermain2 dlm kepala otak aku.. berat tanggung sorang diri tp itu lebih baik dari keluarga aku pun tanggung skali kann.. senyum didepan mereka, sembunyikan semua air mata.. takpe2.. satu hari 6t aku akan melepasi semua ini.. doakan aku ye wahai Mr.Blog.. :)

Wednesday, 13 June 2012

Sesaje jeeeewww...

Reactions: 
Salam semua.. sorry sgt2 sbb dh lama tak mengupdate blog nii.. mesti byk sarang lelabah kann kann?? hikhikhik.. bukan malas nak update sebenarnye tp sbb busy ngan study. (Ye la tuu) tp ada jugak la sket malas nak update nii.. story mmg byk utk dikongsi tetapi kerana kerajinan yg ada hanyalah sebesar kuman mmg tak la kann nk update blog nii.. heehe sy tahu sy mmg pemalas.. hehe tetibe rindu plak pada cik Beruang aka Cik Pija.. dia tak balik lgi rumah sbb ada prog kat uia.. kesian kwn sy tuu.. pagi td dpt text dri dia. rasanya dia sihat2 je.. maybe tak sabar nk blik rumah.. huhu.. ohh ye next sem yakni sem 1 2012/2013 sy akan satu bilik ngan cik Pija.. lpas ni tak leh ponteng kelas la sbb cik Pija dan sy classmate.. hampir semua kelas kami sama.. maka Insya Allah CGPA akan cantik sbb sebilik ngan class mate.. hehehe.. kite rasa sampai di sini sahaja mengarut meraban pada hari ni.. bulan ini.. #Ehh :p haahah Salam semua :)