Birthday....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, 25 April 2012

Aku susah hati laaa..

Reactions: 
kenapa aku susah hati?? nk tahu ke?? hahaa.. aku susah hati sbb ayah still sakit.. tak sihat sgt.. kalau boleh kann biar aku je yang sakit.. biar aku yang tanggung semua sakit parents aku sbb aku ni jenis tak leh tahan tgk parents sakit.. mesti nak leleh je air mata nii.. maybe semua nmpk aku ketawa tp dalam hati aku sakit.. mcm2 aku fikir.. Kadang berat sgt rasanya bahu ni nk tanggung semua benda.. tp benda ni aku tak leh lari.. tanggungjawab ni aku kena pikul walau seberat zarah sekalipun.. nk cerita kat kawan2 benda ni aku bukan boleh luah camtu je.. aku pun jenis segan nak bercerita.. org yg rapat tahu la pasal family aku.. serious ble aku teringat kat ayah mesti muka rasa panas,mata rasa nk kuar air mata.. if ada yg baca post ni please jgn tunjukkan rasa simpati pada aku.. sbb benda tu buat aku rasa lemah dan aku takot aku akan menangis dgn lebih teruk,havoc.. haha gurau je la.. :)) and if korang baca post tlg doakan kesejahteraan dan kesihatan ayah aku please.. May Allah reward korang.. dan setinggi2 serta berjuta2 terima kasih aku ucapkan..