Birthday....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Saturday, 3 September 2011

Berakhirnya Penantian....................

Reactions: 
Salam semua....
Apa khabar hari ni??
hope semua sihat la ekk..
Mana la thu kot2 ad yg demam raya ke kannn???
hehehe...
Hai, berakhirnya penantian....
Hah ?? Apsal cakap camni??
Sebab esk sy akan bertolak, berangkat, berambus blah dari negariku...
Ehh negeriku... sorry tersalah taip... eeheh..*excited la konon... :P
Alahai esk dh kena pergi KL laa...
X syok btol la...
Pastu lg 2 hari pergi daftar kat gombak...
Berakhir la sebuah penantian ....
Penantian untuk ke Gombak...
Padahal xnk pergi pun sana...
Sangat cuak bila pikir nk start new life kat sana...
Tp kalau asyik takot n cuak je, bila kita nk beranikan diri...
Menghadapi semua rintangan dan cabaran pada masa hadapan kann??
Maka sy Mirza Hashim Insya Allah dgn sepenuh hati sy telah bersedia untuk 
menghadapi hidup baru dalam dunia baru apabila munculnya hari baru... 
Yeah !!!!!!! Semoga sy berjaya okay... :D
Dan tak dilupakan jugak kwn2 tersayang sy yg lain...
Semoga mereka juga bersedia untuk menempuh hidup baru... di Gombak !
Peace n Salam ppl... <3