Birthday....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, 13 June 2012

Sesaje jeeeewww...

Reactions: 
Salam semua.. sorry sgt2 sbb dh lama tak mengupdate blog nii.. mesti byk sarang lelabah kann kann?? hikhikhik.. bukan malas nak update sebenarnye tp sbb busy ngan study. (Ye la tuu) tp ada jugak la sket malas nak update nii.. story mmg byk utk dikongsi tetapi kerana kerajinan yg ada hanyalah sebesar kuman mmg tak la kann nk update blog nii.. heehe sy tahu sy mmg pemalas.. hehe tetibe rindu plak pada cik Beruang aka Cik Pija.. dia tak balik lgi rumah sbb ada prog kat uia.. kesian kwn sy tuu.. pagi td dpt text dri dia. rasanya dia sihat2 je.. maybe tak sabar nk blik rumah.. huhu.. ohh ye next sem yakni sem 1 2012/2013 sy akan satu bilik ngan cik Pija.. lpas ni tak leh ponteng kelas la sbb cik Pija dan sy classmate.. hampir semua kelas kami sama.. maka Insya Allah CGPA akan cantik sbb sebilik ngan class mate.. hehehe.. kite rasa sampai di sini sahaja mengarut meraban pada hari ni.. bulan ini.. #Ehh :p haahah Salam semua :)