Birthday....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, 13 September 2011

Aku Dan Tangga..... Part 1

Reactions: 
Salam semua...
Apa khabar??
Hope korang sihat2 je la...
Apa?? Kenapa dh lama xpost or update blog???
TAWE la punye pasal... hehee
TAWE tu ap??
TAWE tu Ta'aruf Week laa...
Budak UIAM Gombak la skrang ni status sy.....
Penat tak penat la TAWE tu...
Mcm nk tukar U pun ada taw...
1st day kat sini pun dh mcm2 benda jadi...
Cari tangga nk naik ke bilik pun susah bebeno taw...
Mmg sgt complicated dan Unique Uia ni wehh...
Kenapa title ari ni Aku dan Tangga??
Sbb cuba korang pikir dalam satu hari kann
Pernah tak dalam satu hari je la kan korang tak jumpe tangga??
mesti korang jumpe kann??
Mcm tu la jugak sy kat UIA Gombak...
Sampaikan ada satu tmpt tu kitorang panggil Tangga Batu Caves sudaaa...
ahaha kelakar kann??
Nk cari class lg la cam haram je kena naik tangga...
adoiii... okay la rasanya cam setakat ni je la part 1 aku dan tangga..

To be Continued............. wait okay...

peace yo... Salam ppl... 
Love you all...