Birthday....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, 12 July 2011

My Best Buddies..........

Reactions: 
Sy pun xthu knape sy nk cerita pasal my best buddies ari ni..
Maybe sbb rindu kot....... hahahaha...
Terus terang mmg rasa rindu kat kwn2 tu .... ye la selama setahun kat pusat asasi tu mereka la tempat mengadu,bermanja,lepak sekali....
kwn2 sy tu namanya: jeng jeng jeng.... wahh wahhh.. mcm nk buat nominees... ahahaha...
Syak,Syera,Fatin,Fina,Fieza,Kinah..... I Miss You All So Much...
Teringat plak time kita lepak sama2 kat mcd... mmg klu kita ad masa free from class mesti pergi lepak kat mcd kann?? then gelak2 mcm org sakit jiwa sbb lawak melampau...
ingat x kita usik si fatin amirah coz dia mkn pakai sos tomato,yg laen semua pakai sos cili... kita kata nk ambik kan kerusi baby for her.... that time was very funny.... Hahahaha...
then bila kita dh abis mkn,korang suruh ak kemaskan meja coz ak kerja kat mcd la konon kann... buang sampah ke dlm tong sampah tu kann... hikhikhik.. puas hati korang gelak n take picture while I was doing my job tu right??? 
those memory mmg xkn luput dlm ingatan kann?? Lagi2 time kita usik si kinah tu(bini abu talha) kann... hahahaha.. bila fikir2 blk... mmg nakal kann kita ni... asyik usik n buli org je kerja.... sampai bengang n blush kita buat... heehehehe... sorry kwn2 yg terkena just kidding to make it as our sweet memory in my heart !!!!!!!!! :D <3
Rasanya xlengkap cerita ni tanpa gambar2 yg diambil tuk kenangkan blk event tu kann??? Jadi dgn rasa rendah dirinya sy letakkan sikit gambar2 kita semua... Enjoyy!!!!!!!! Miss you all....... :D <3
Happy Faces !!!!!!! Kenyang mmg la happy kannn !!!!!!!!!!

Drive thru !!!!!!!! Jom jom jom !!!!!!

Cepat pegang air ak...  !!!!!! hahahaa

Cium Pokok??? Ohhh tidak !!!!!!

Cepat kemas.... ko kann pekerja mcd ! Hahahaa

"Tu tgk kat sana la....." take a pict ! ahaha

Hahahaa... anak2 dara sibuk buat gaya yg ntah pape ! hikhikhik...

"Syera ni nk cari gaduh ke??? jgn nk buat muka camtu ea kat Mirza"...

Debate dlm mcd ! Terbaikkkk dari ladang ! :) <3

Mkn2.... Yammm... Ngappp.......... hikhikhik.....

Twinz tp xseiras hehehe....

Mirza,Syak.Amy,Zurin

Mirza and Syak

Dari kiri: Fina,Syera,Mirza,Kinah