Birthday....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Friday, 21 September 2012

I wanna Know !

Reactions: 
Mr. Blog I dont know whether I like this guy or not.. I think I treat him just like my other friends.. but then one of my friend told me that she think he likes me.. what should I do? I dont want to give him a false hope.. I liked how we are right now.. Stay as a friend is much more prefer by me rather than have him as my boyfriend coz I hate being ended up as an enemy..I dont wanna think about it but I kept thinking.. well maybe deep inside my heart i do like him but Love? maybe not yet to that stage.. ohhh damn I hate myself !

Masuk UIA balik !

Reactions: 
Salam Mr. Blog :) Sy harap awk sihat je :D mesti awk rindu kita kann?? kita pun rindu awk sgt2 *gediks*
hah kita nk bgth kita dh masuk UIA balik.. Bermulanya sem baru utk sesi 2012/2013 huhuhu... Dh dua minggu masuk bru nk update kann.. Sorry la awk kita sibuk ngan mcm2 benda.. Penat tau awk.. tp sbb kita ad kwn2 dan keluarga yg sentiasa di sisi kita akan kuat.. Don't worry :) byk kita nk cite tau.. Ohh sem ni kann kita dh satu bilik ngan Pija.. So boleh la blaja same2 kann.. Maka ada yang menjaga kita kann.. hikhikhik sem ni kita tak suka hari selasa dan khamis sbb class pagi sampai ptg tau awk.. Penat ohh..