Birthday....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, 24 April 2012

Mengarut jeww !

Reactions: 
Sem 2 2011/2012 dh hampir ke penghujungnye... so as usual la kerja berlambak2 yg ditangguh tuu akan dimimta oleh lecturer.. and as usual too aku akan kelam kabut siapkan kerja2 tu.. mmg padan la ngan muka aku kann.. tangguh lagi.. haha pastu mula la buat muka penat (mmg penat pun sebenarnya) haha rasa cam nak nangis. nk jerit la sbb rasa cam byk sgt benda nk kena buat dan hantar dlm satu masa.. kesian btol la aku ni kann... hahaah.. sekarang ni tgh sibuk ngan PISA A,B n C.. Final exam for PnP pun agak awal sbb madam dh dkt ngan due date dia.. (pregnant la katakan) hehe.. at least boleh fokus pada subject yg lain kann.. then sibuk prac drama.. 6t nk kena perform kat experimental hall.. adoii.. watak good deeds tak berat tp penting gak la.. hehe (puji watak sendiri) haha.. pastu SoQ pun nk kena siapkan assignment,RASOK tunggu present je.. BM tgh kumpul bahan.. byk kann kerja yg aku tangguh ni.. Actually SoQ tu mmg nk siapkan awal2 tp biasalah malas selalu ada.. hehe.. tp kali ni aku nekad nk siapkan SoQ.. Blog aku boleh update takkan buat assignment SoQ yg 4-5 pages tu taku tak boleh buat kann?? haha Fighting ! :))