Birthday....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Sunday, 23 October 2011

My dear cousin....

Reactions: 


Sambungan daripada kelahiran yang dinanti....

Gmbr yg first adalah aliya... baby girl yg bru lahir 3-4 bln lpas...
Manakala gmbr second tu Ameen.. abg kepada Aliya...
Ni gmbr time raya yg lepas... (gle lmbr upload kann??)
Biasa la time tu sibuk ngan urusan masuk ke Gombak !
Hahahah... :)
Comel kann diorang??? Tak sabar nk blik jumpa diorang... hehe

Mid Term are COMING !!!!!!!!!!

Reactions: 
Salam sayang buat semua sahabat2... :) Apa khabar?? Hope korang semua sihat2 je okay.. How about me?? Alhamdulillah sentiasa sihat... Mesti la kena sihat ! Tu nmpk tak title kat atas tu?? Mid term are making their way to me.. hahaha (gaya gempak).. Macam tak pernah mid term kann tp kann ni first mid term kat gombak.. cuak2... takot nk hadapi.. Sedar tak sedar dh nk mid term kann.. Padahal rasa cam bru je start belajar, msuk class apa semua.. haiii begitu cepat masa berlalu... Biasa laa tu kann.. Masa mula2 dtg haii lmbt la plak masa berlalu sbb nk blik rumah.. skrang hai dh nk mid term dh?? wahhh mmg tak sedar masa berlalu... mcm2 dh yg aku blajar kat uia Gombak ni.... ni bru 1st year blom lg 2nd year,3rd year... huhuhuhu tak sabar nk tunggu sem2 akan dtg... Apa la lg yg akan aku belajar tentang hidup di dunia dan di akhirat.... :)