Birthday....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Monday, 1 October 2012

Rehlah Wardah Ukhti NasyidFm

Reactions: 
Salam Mr.Blog...
Heheheheeheheeh
Pertamanyeee nak ucapkan Alhamdulillah...
terima kasih Ya Allah...
Aku bersyukur kerana program pertama kami berjalan dgn lancar dan boleh dikatakan berjaya.. heheheeh
Mmg peserta tak ramai tp Insya Allah mereka yg dtg dapat byk ilmu bari dan kenalan baru...
Serious masa awal2 tuu mmg takot n cuak terasa...
ye la org yg join tuu sikit.. 7 org jewww...
Tp bila program dh bermula..
Rasa lega sbb nmpk mcm happening walaupun tak ramai..
Insya Allah aku akan ingat program ni sbb peserta yg join sgt best semuanya...
Biasa laa awal2 mmg ada malu2 sket.. tp lama2 mereka mula mengeluarkan suara..
Mereka mula mengutarakan pendapat mereka..
Mula bertanya soalan..
Secara kesuluruhan aku rasa mereka enjoy program ni.. Dan Insya Allah program kedua akan menyusul...
Nantikan kemunculannya...
Mungkin kami akan panjat bukit Broga plakk...
Hurmm mcm best je kann...
pape pun kena tunggu big boss luluskan dulu..
Heheheheh Okay lahh ni ada sikit gmbr utk tatapan dan kenangan..
Enjoy :DD

Salam Ikhlas.
Mirza H.