Birthday....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Thursday, 15 September 2011

Aku Dan Tangga.... Part 2

Reactions: 
Salam warga dunia.... Hah masihkah kalian ingat dgn cerita Aku dan Tangga part 1???
Hari ni sy akan sambung cerita tersebut... Maybe boring atau lagi gempak, itu xthu la kann... Up to korang la how to judge... But one thing for sure please read the story first okay... hehehe.. love you friends...
Sebenarnya tak ingat sangat cerita apa nk cerita kat korang... Jap2.. nk try recall.... almaklum la agak nyanyuk la sket... hehehe.. (mengaku la plak kann)
Again la wehh ni story pasal tangga.obviously about the stairs...
kali ni nk cerita pasal tangga for bed... bilik aku ni xde tangga untuk naik ke atas katil taw..
katil plak mcm pelik... level 2 tilam,level 1 study table... mcm double deck tuu... hah kann...
Sekali naik blilk masuk compartment tgk katil ..... waghhhhh xde tangga !!!!!!!!!! camne nk naik katil derrrr....
Sunnguh ak tak duga ini yg bakal terjadi !!!!!!!!!!!!!!!!!! Ni yg nk balik rumah ni kann (eleh konon homesick)
haahhaa... dh mula2 mai tu xkenal room mate... semua budak baru... tp bila dh kenal baik la diorang ni..Alhamdulillah..  Apa ceritA kita tadi??? Ohh pasal tangga katil ???
okay3.. sorry3 menyimpang... heheeh sekali sekala... wawawawa....
Bila xde tangga so of course kena bwk turun tilam ke bawah... Sibuk tak sibuk hari ni bru jejak tanah MO(Mahallah office)... buat report la apalagi.... Sister or officer kat situ ckp  try cari kat dlm bilik tu sendiri...
Balik dri MO terus la buat misi pencarian tangga katil... JUMPE derrr !!!!!!!! kat compartment A,kwn room mate aku... tp dia xde.. Dia balik rumah laaa... So rasanya aku xnk mintak la tangga tu... tidur kat bawah pun xpe kot.. Aku cam tak kisah je sbb ada tilam.... So nk kata sometime tangga tu penting sgt untuk daily life kita... sometime mcm xpenting sgt je... (bg aku laa).... Rasanya ni je kot post kali ni... hehehe..
Thanks for read ! SaLAM ! Take care semua... sampai berjumpa lg di laen post okay...

Salam sayang from Mirza Hashim....