Birthday....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Saturday, 7 April 2012

ShowCase Anugerah Nasyeed.Com

Reactions: 
Assalamualaikum dan selamat malam semua.. dh lama tak update blog ku ini.. maka ari ni terasa kerajinan menyapa lalu ku coretkan sebuah cerita yg masih panas lagi.. pada hari ini pada pkul 12 lebih ak,pija,fanie telah ke Wangsa Walk ! why? sbb nk tgk retis.. hehehe si bell dh pergi dulu so jumpe dia kat sana je.. si bell n si fanie nak pergi tgk movie,so diorang tgk kejap je.. tak pe la sbb sempat je tgk artis kesayangan diorang... heheeh.. td jumpe devotees,du'a,saujana,inteam,rabbani,raihan,algebra dan ramai lagi laa... best mmg best.. plus kitorang dpt pas masuk percuma ke konsert sebanyak 7 keping.. mmg byk kann.. padahal kitorang just ad 4 org je.. maka bg la 2 kpg kepada kak bulat.. tp yg hairannya sekeping tiket boleh plak ilang.. tanpa dpt dikesan.. dh cari,dh selongkar tp ttp tak jumpa.. tak pe.. tak de rezeki kot.. maka ini la sekeping dua gambor2 sepanjang show case tersebut.. enjoy ye... :)