Birthday....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Saturday, 29 October 2011

Exam Mass Comm telah dibatalkan.....???!!!!

Reactions: 
Ya itu lah tajuk kali ini.... Exam mass comm telah dibatalkan... Kenapa?? Kerana menurut sumber yang boleh dipercayai, katanya,"clash with exam socca and ada event kat CAC" ! Hello if ada event or clash apsal tak bgth awl2??? Ni aku dh pulun habis-habisan baru nak bgthu.. Dah la esk tau nk exam.. bukan lg seminggu dua.. Hah nak tahu tak camne aku boleh tahu Exam BATAL??? Camni ceritanya.. Lepas aku balik dari toilet.. aku rasa cam nak check phone je.. pastu aku pun check la.. aiks ada msg laa.. rupa2nya from kwn aku safwan.. dia tye ambik mass comm tak.. then aku ckp ambik.. ye bgth exam esk batal btol ke? mula2 aku ingatkan dia nak buat lawak antarabangsa tempatan ngan aku.. pastu rasa cam cuak la plak.. maka aku pun call kwn aku si maryam.. dia pun ckp exam esk batal.. kenapa? clash with other subject.. huiisshhh membara rasa di hati... okay maka aku text si safwan.. yup btol exam esk telah diCANCELkan ! lepas tu aku pun call cik pija.. Apa lagi same2 la kami menjerit.. Wehhhhhhhh itu la word yg kami jerit through phone... heehehehe maka kami pun start la pening kepala sbb exam cancel jd ditunda pada hari selasa jam 8MLM kat CAC ! Jauhhhhh tuuuuuuuuuuu.... Then bermakna jugak 3 hari berturut2 kami exam ! Perghhhhh sangat best kann... Sabar je la aku duk kat UIA ni... Haiii mak ayah tak sabar nak balik ! :'(

Cari Pasal !

Reactions: 
Mcm mcm benda yg terjadi pada hari ni (28.10.11) aku rasa mcm nak lepaskan semua yg ada dalam hati ni.. Aku bengang tahu tak... Aku sakit hati tahu tak?? Dengan fb buat hal ngan aku.. now bb plak buat hal.. And the worst thing is exam esk has been cancel.. y? Because clash with other subject and ada event kat CAC.. if dh thu dari awal apsal tak bgth awal2?? Ni esk nak exam la bru nak bgth.. ni nasib baik ada kwn yg bgth.. If tak de?? Alamatnya aku pergi la ngn cik pija esk ke CAC..  hai mmg bengang kann?? Itu la apa yg aku rasakan sekarang ni.. ni tak leh bukak fb, twitter or blog.. hai mmg rasa nak menjerit jeeeee…. Penat tau struggle baca all the chap yg masuk… Ni dh cancel bermakna next week 3 hari straight ada exam.. Selasa MC, Rabu HIST, Khamis POETRY.. Nasib baik ari jumaat aku akan blah dari gombak ni buat sementara.. At least anggap la aku diberi cuti rehat oleh UIA.. untuk tenangkan hati yg serabut dan fikiran yg sesak sekarang ni.. Hope when I get back to here I can breath freely.. But then I don’t think I can do it because after break there are much more thing waiting for me to be settle.. How will I cope with it?? Hope I can do it.. Someone please support me from the back.. That’s enough for me.. And I ‘m so appreciate that thing.. Thanks.. At least I know that someone’s watching over me .. J