Birthday....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, 10 January 2012

Malas !

Reactions: 
Malas selalu ada dalam diri.. tgk la nk update blog pun malas.. tp pikir dh lama tak update gagahkan diri jugak la kan... hihi teruk jugak perangai aku ni kan? haahah ye ye aku mengakui itu.. tp kan malas ni mmg tersangat la malas.. nk baca buku untuk exam pun rasa malas. tambah2 kat bilik ni cam sunyi je sbb org dh balik umah,.. sedih2.. bila time exam tak dapat jawab mmg menyesal sbb tak baca awl2.. tp bila nak start exam lain nak start baca buku untuk subject yg baru mula la dia datang melawat.. otak kata jangan hati kata ya.. last2 otak menang.. tak belajar ! hai apa la nak jadi kan ? setiap hari pikir nak bukak buku, nak baca last2 end up ngan movie.. camne nk jawab exam dgn berjaya ? skrang ni tanpa membuang masa mari la bukak buku tutup lappy ! :)