Birthday....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Saturday, 21 December 2013

New Story

Reactions: 
Hello Hello... Hai Hai... Haha.. Aku ni dh kenapa?? Perghhh bru perasan.. byknya sarang labah2 =.=
Maaf ler udah lame tak bersihkan blog ni.. Dah lama tak login or update blog.. Ye la macam2 jadi.. Ni kira nak start story morry blk la ni... Okay.. cerita pertama, aku skrang dh tak jadi FC dah utk NC tp VP.. VP kau.. Aku rasa cam tak layak je... huhu.. Serious, bukan tipu tipuan.. cehhh.. hahaa... tapi kan kali ni tak main ambik2 je, adik2 yg vote.. tu kire mereka trust and yakin pada aku... Diri ini hanya mampu berdoa semoga mampu melakukan amanah yg diberikan sebaik mungkin.. cerita kedua, aku just pergi SYURA sbb ganti Mr.Pres yg katanya xdpt dtg sbb sister's wedding. okay je.. TETIBE kena jadi asst kpd biro welfare and dakwah.. welfare tu aku bleh terima lagi tp dakwah?? erkkk... mcm berat je tu.. tp aku percaya ada sebab kenapa Allah takdirkan aku ddk kat bwh biro tu... huhu.. cerita ketiga, final exam tinggal seminggu je lg.. aku ada 4 papers dlm 3 hari straight.. huhuh... tak tahu la camne nak hadapi tu.. Ya Allah berikan aku kekuatan.. Serious takot xleh jawab sbb pack jugaklah papers aku ni.. tp boleh plak update kat blog kann.. ada je masa tuk blog.. ngeee hahaahah.... cerita keempat, ni last sem k.murni,k.safi n k.sumaiyah.. rasa sedih plak sbb mereka antara senior terbaik yg pernah aku jumpa.. heehe.. lpas ni dh xleh lepak together.. sedihhhh.. nasib ada adik2 junior.. buli diorang la lpas ni.. jappp ke aku yg kena buli jap lg?? hahaahaha
Cerita terakhir.... AKU PERLU STUDY SEKARANG!!!!!!!!!!!! hahaaah.. okay Mr Bloggie.. I shall see you again when I feel like wanna see you hahaaahaha :p