Birthday....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, 10 August 2011

Kusangka mimpi..........

Reactions: 
Assalamualaikum semua.....
Hah ! Mesti korang pelik tgk title tu kann...
Mirza ad satu cerita ni....
Pagi semalam, disebabkan demam yg agak teruk..
Mirza tidur lepas subuh...
Kat rumah mmg xde org kecuali Mirza ...
So, kire ikot law sendiri la kan nk bgn pkul brape...(teruk kan perangai)
Nk dijadikan cerita...
Memang la demam Mirza agak teruk tp kot xde la sampai ak nk berhalusinasi..
Tapi mmg betol Mirza dgr ada suara org-sape-ntah-panggil...
Yg lg best tu bleh plak terkejut dari tidur ble last nama disebut terdengar dek telinga sy....
So ble dh terbangun tu try la cari frequency bunyi suara yg memanggil tu kan..
Dh namanya bgn time last nama dipanggil confirm la lepas tu xdgr dh...
Tapi dlm hati yg bertaman bunga ni terdetik la jugak..
Setan kena ikat.. xkan setan kot..
Kerana pening kepala sambung la blk tidur..
Kalau tak salah pengiraan ahli nujum, kira2 sejam kemudian terkejut blk sbb dgr mcm org panggil..
Dan as usual, kali yg last nama dipanggil tu la bru ak terkejut dan bgn dari tidur..
And as usual also, mane nk dgr dh org panggil nama kita lpas tu..
Bila mak blk, cerita la kat dia..
And yes, tepat seperti dugaan ak..
Btol la ad org panggil.. tp sbb xlarat sgt.. maka dibiorkan je..
And org tu adalah kawan mak ak a.k.a mak kawan ak a.k.a jiran sekampung ak...
Adoii mintak maaf byk laa ye... ;)
Maaf ikhlas dari hati...
hikhikihki...
:)
Sampai di sini sahaja coretan curahan contengan..hahaha
Salam sayang untuk semua...