Birthday....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Friday, 13 April 2012

Manusia yang tak reti bahasa !

Reactions: 
Hey2.. Apa khabor blogku??
Rindu sungguh dgn kamu  !
Cerita hari ini adalah kerana aku sudah tak tahan lagi dgn perangai manusia sorang nii..
Dari last sem lagi aku bersabar dan bersabar..
Tapi rasanya hari ini kesabaranku sudah hilang ditiup angin lintang !
hahaha melampau btol ayat aku niii..
Bila fikir hai cam geram dan bengang pun ada..
hello bukan ngan aku sorang dia buat hal.
ngan bff aku yg lain pun dia camtu..
tp tu la manusia ni cam tak sedar2 lagi yg org tak suka ngan dia..
bila nak sedar pun aku tak tahu laa..
Aku rasa la,aku rasa tau bukan aku mintak,mohon atau doakan pun..
One fine day mesti dia makan penampar..
Sebab huii mulut dia sungguh org akan benci..
Dh la suka pukul org tetibe..
Aku tgh landing cantik je kat atas kerusi dlm kelas,hai dia boleh papp bg penampar kat bahu ku yg comel ni.. erkk comel ke??
tak kisah la comel ke tak..
yg bengang lg dia boleh buat muka  bodoh selamba tak de rasa bersalah..
Darahku mendidih tp aku sabar lagi..
Hari ini SORRY dah tak de sabor  lagi !
Aku pun tak tahu la nk buat camne lagi..
Bagi nasihat bukan nk dgr..
Dia yg malu, aku plak yg dia marah !
sungguh la aku mmg malas dh nk ambik tahu hal dia..
Mmg marah sgt ni so elok la aku pergi solat maghrib kann..
Salam duniaku ! :) <3